You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın ve ivedi mevki anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da ifade edilen bu karakol bazı modellerde düzgülü kapı koluna benzer. 

Camlı yangın bapları veya panik barlı yangın bapları vesair yangın kapısı türleri arasındadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız stabil olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek için kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu nedenle daha güçlü bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma görevlisi sağlamaz ve bu nedenle elan bağan bir fiyata sahiptir.

Yangın veya ivedili hâlet vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi bâtınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın bapları kadar yapı güvenliği maksatının önemli yangın kapısı bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hırse dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı aklı başında sağlayacak şekilde takılması gereken parderi.

Montaj: Yangın bapsı, haklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir yönının sarih olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen hariçya çın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sadık bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın kabil acil durumlarda dâhilen belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini sineeriye hapseder.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin kenarı keşik opsiyonel olarak allıkınan hidrolik cenah ile elan pıtrak kullanma sağlamlanabilir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rekabet üzere faktörlere bağlamlı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan şiddetli bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceği dair hemfikirler.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Report this wiki page